⚡️ Sleva 𝟯𝟬% na Bike apparel - mimo produkty označené Novinka ⚡️ Jen do pondělí 3.10.

Nákupní košík

Zavřít

V košíku nemáš žádné zboží.

Doprava zdarma od 500 Kč

30 dní na vrácení

Kasper de Zoete a Egor Chebanov ve snowboardovém movie Chardonnay - Premiéra

10/12/2020 | Horsefeathers / Renata

Nový snowboardový film od Notion snow s názvem Chardonnay je venku! A nebude to tedy žádný vinný střik, ale pořádný street snowboarding v podání čtyř jezdců: Woutera de Groota, Jordiho Spa a našich team riders Kaspera de Zoete a Egora Chebanova. Ty jsme i vyzpovídali a přinášíme ti pár zákulisních informací z natáčení. Proč se film jmenuje Chardonnay a co všechno se během jejich tripu semlelo, se dozvíš v našem krátkém Q&A!

Kasper de Zoete
Egor Chebanov

mProč Chardonnay?

Kasper: Protože kdo nemiluje víno? A také proto, že se naše předešlé video jmenovalo Pinot Grigio. Můžete to brát jako pokračování.

Egor: Proč ne? 

 

Jak dlouho jste natáčeli?

Kasper: Dohromady jsme natáčeli asi 7 týdnů.

Egor: Pro mě to byly tři týdny.

 

Počet zemí, ve kterých se natáčelo?

Kasper: Švédsko, Francie, Rakousko a Itálie, takže 4.

Egor: Skoro všechny mé záběry byly natočeny ve Švédsku a pár ve Francii/Rakousku.

 

Cestovali jste spolu všichni čtyři po celou dobu?

Kasper: Ne, na prvním tripu byl pouze Wouter, Nando (kameraman) a já. První den snowboardingu jsem spadl ze střechy a musel jsem se zotavovat 6 týdnů, takže tenhle trip byl velmi produktivní. Po mém zotavení jsme začali opět natáčet ve střední Evropě po dobu dvou týdnů. Když jsme nikde nenašli sníh, přesunuli jsme se do Švédska. Tam se připojil Egor. Od té doby jsme už byli všichni čtyři pořád spolu. Za ty poslední týdny ve Švédsku jsme natočili skoro všechno. Byli jsme za tu dobu super produktivní. To bylo šíleně dobrý.

Egor: Nesmíme zapomenout na našeho kameramana, Nanda Dullaarta, ten byl MVP! (most valuable person)

 

Kdo byl ten kdo pushoval?

Kasper: Nando

Egor: Kasper (po 11 dopoledne)

Kdo byl nejlenivější?

Kasper: Určitě Jordi a já.

Egor: Kasper (před 11 dopoledne)

 

Počet lahví vína, které padly?

Kasper: Dobrá otázka. Myslím, že více než 200, ale tak trochu jsem o tom po určité době začal ztrácet přehled.

Egor: Víc než dost.

 

Nejšílenější trik, který jsi dal?

Kasper: Podle mě FS 270 na gap railu v Kiruni (Švédsko).

Egor: Asi ten poslední.

 

Největší držkopád?

Kasper: Když jsem spadl ze střechy při prvním tripu. Je to dlouhý a komplikovaný příběh, ale v podstatě jsem spadl z 8 metrové střechy přímo na beton. Musel pro mě přiletět vrtulník traumatologie a převézt mě na JIP do Turína. Po tom všem mám vlastně velké štěstí, že jsem stále naživu a znovu chodím po obou nohách. Nakonec to byl zlomený nos a natržený zadní podélný vaz na krku. Trhlina byla malá, ale tento vaz je skutečně důležitý pro centrální nervový systém, takže to bylo dost sketchy. Velké díky mému otci, který letěl do Turína, aby mě vyzvedl v nemocnici.

Egor: Kasper spadl ze střechy, to byla nejděsivější věc!

 

Top spot, kde jste točili?

Kasper: Tam, kde mám poslední záběr, ale nechci to pokazit lidem, kteří film ještě neviděli.

Egor: Snow park Univerzity Kiruna 

Nejzábavnější věc z natáčení?

Kasper: Můj otec zaplatil Airbnb v Turíně, když jsem byl na intenzivce, aby mě kluci mohli přijít navštívit. Namísto toho šli na party a přišli mě navštívit na intenzivku následující den ráno totálně páchnoucí alkoholem po tom, co spali asi 3 hodiny. Měli neskutečnou opici. Nando přišel s novou naušnicí a Woutera téměř přizabili nějací turinští gangsteři. Řekněme, že to byla náročná noc pro všechny.

Egor: Útok vší.

 

Nejděsivější věc?

Kasper: Být v helikoptéře a přemýšlet, zda jste si zlomili krk či ne.

Egor: Hmmm

 

Máš radost ze svých záběrů ve filmu?

Kasper: Mám! Od loňského videa Pinot Grigio se to určitě výrazně zlepšilo.

Egor: Ano, a mám radost i za celou crew.

 

Ohodnoť svůj part od 1 – 10.

Kasper: Hmmm. 6? Slušné, ale stále je tam prostor pro zlepšení. Nikdy se s výsledkem nespokojte příliš rychle, to je moje rada.

Egor: 666

 

Máš rád pizzu Hawai?

Kasper: Perfektní jídlo pro nekulturní hovada.

Egor: Chardonnay je lepší!

OBLÍBENÉ PRODUKTY KASPERA A EGORA